VAKANTIE TIJD van 19 juli tot en met 9 augustus 2020

Even ertussen uit, even niets om handen.

Alhoewel eten doe je 2 of 3 keer per dag en altijd wil ik daar iets moois van maken.

Of het nu gaat om een simpele yoghurt met vers fruit en zelfgemaakte granola, een gegrild stukje kaas met sla en kruiden uit eigen tuin of een klein dineetje met slasoep(ja de sla blijft maar groeien) gevulde aubergines met lamsgehakt en daarbij heerlijke gestoomde wortelen.
Altijd lekker en fijn om je eigen eten te kunnen maken.

Maar dat ga ik dus nu uit handen geven.
Aanschuiven de komende tijd en ben heel benieuwd hoe mij dat gaat bevallen. Enerzijds heerlijk om niet na te hoeven denken over wat eten wij vandaag anderzijds ga ik wel lekker eten?

Loslaten heet dat geloof ik en daar gaat vakantie dan ook om natuurlijk. So wish me luck.
Voor iedereen een hele fijne vakantie en tot snel weer.

groet Marian