Vier de Lente in het Groene Hart op 7 april

De liefde van het platteland gaat door de maag. Ook tijdens de lente in het Groene Hart.

Op 7 april kun je in Haastrecht op de 17-eeuwse boerderij Woelvliet genieten van een verrukkelijk verrassingsmenu met heerlijke producten uit de streek en maak je tijdens een miniworkshop je je eigen verse kaasje. Het driegangenmenu is een verrassingsmenu incl. consumpties. Het wordt geserveerd in de voormalige huisstal, die we vanzelfsprekend verwarmen. Omdat we nog niet weten wat het weer gaat doen, wil ik u graag adviseren zich warm(er) te kleden en zo mogelijk schoenen met dikke(re) zolen aan trekken. Wilt u – vanwege de workshop – svp ook afsluitbare bakjes meenemen?

Laat je verrassen wat er op tafel komt, geniet van het gezelschap en van het smakelijke verhaal dat Gerda Hoogendijk gaat vertellen. Marian Humme van Groene Hart Catering en Elles en Pieter Maaijen van Logies De Groene Hartelijkheid nemen je mee in hun passie voor streekproducten en het boerenbedrijf.

De inloop is 7 april tussen 18.30 en 19.00 uur op de Provincialeweg Oost 61 in Haastrecht. Komende vanuit Oudewater is het aan de linkerkant, 200 meter voorbij mengvoederfabriek De Samenwerking / Welkoopwinkel dat u aan de rechterhand passeert. Geeft u voor het afslaan svp op tijd richting aan.

 

We hebben er zin in en hopen je 7 april te mogen verwelkomen.

Meer informatie vind je op de flyer hieronder of neem contact op met Lyanne de Laat via E info@verlichteproeverijen.nl.

flyer-aanschuifmaaltijd-VPR-7-april-geel-web