Over ons
Groene Hart Catering is sinds 2001 een veelgevraagde cateraar uit Bodegraven voor klanten die iets anders en iets oorspronkelijks willen: kwaliteit, streekproducten en unieke locaties.
Marian Humme keerde na 15 jaar omzwervingen – onder meer in Egypte – weer terug naar haar geliefde geboortegrond in Bodegraven dat middenin het Groene Hart ligt. Sinds 2001 werkt ze als cateraar op locatie.
Groene Hart Catering onderscheidt zich door het gebruik van ambachtelijke streekproducten en verrassende seizoenscombinaties. Daarnaast beschikken we over de kennis én het netwerk om de mooiste locaties in het Groene Hart aan te kunnen bieden.
Groene Hart Catering is begonnen met het verzorgen van lunches en maaltijden op het Fort Wierickerschans (in Bodegraven). Daarna is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig cateringbedrijf, dat op locatie méér dan alleen bedrijfslunches verzorgt.
Groene Hart Catering verzorgt onder meer:
De afgelopen tijd heb ik veel samenwerking gezocht en daar kwamen een aantal aanschuifdiners uit voort. Enorm inspirerend. Naast oude vertrouwde klanten , mocht ik ook voor tientallen nieuwe opdrachtgevers aan de slag waaronder overigens ook veel particulieren.
Eerder:
En vele particulieren
“Lid van Slow Food zijn is voor mij vanzelfsprekend. Weet wat je eet en van wie, van dichtbij en van het seizoen. Daarbij maak ik door Slow Food kennis met alles wat met eten te maken. En niet alleen in in Nederland. Ook het internationale karakter van Slow Food trekt mij.”
Marian Humme is de drijvende kracht achter Groene Hart Catering, een in Bodegraven gevestigd bedrijf dat behoorlijk aan de weg timmert op cateringgebied met duurzaam geteelde streekproducten uit het Groene Hart. In Tussen Rijn en Wiericke vertelt zij er alles over.